اهدای سه عدد سمعک به ارزش ۵۰ میلیون تومان توسط خیر خوشنام میاندوآبی

در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و حمایت از اقشار نیازمند، یکی از خیرین خوشنام و نیک‌اندیش شهرستان میاندوآب با اقدامی ارزشمند و در قالب پویش «کمک مومنانه»، هزینه خرید سه عدد سمعک به ارزش مجموعاً ۵۰ میلیون تومان را تقبل نمود.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی میاندوآب؛
این سمعک‌ها به سه نفر از مددجویان کم‌شنوای تحت پوشش بهزیستی شهرستان اهدا شد که پیش از این به دلیل مشکلات مالی، امکان تهیه این وسیله حیاتی را نداشتند. با این اقدام خداپسندانه، گامی مؤثر در جهت بهبود کیفیت زندگی این عزیزان و ارتقاء ارتباط اجتماعی آنان برداشته شد.
این حرکت انسان‌دوستانه، جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است که نه‌تنها لبخند را بر لبان نیازمندان نشاند، بلکه الگویی الهام‌بخش برای سایر نیکوکاران و فعالان اجتماعی به شمار می‌رود.
اسماعیلی نژاد ضمن قدردانی صمیمانه از این خیر گرانقدر، از عموم مردم نیک‌اندیش دعوت کرد تا با مشارکت در طرح‌های حمایتی، در مسیر گسترش عدالت اجتماعی و کرامت انسانی گام بردارند.

کد خبر 156548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد